Fietsroutes in 
Flevoland

Eenmaal in de natuur van Flevoland wordt je aangenaam verrast door een overwegend door mensenhanden aangelegde nieuwe wildernis. Uitgestrekte akkers met boerderijen, donkere bossen met open terreinen, natuurgebieden met grote vogelpopulaties en verwilderde moerasgebieden met omvangrijke waterplassen. Met een intens gevoel van vrijheid fiets je langs bossen, stranden en over dijken met een weids uitzicht over het water. Het gevarieerde en uitgestrekte landschap en het uitgebreide netwerk aan fietspaden door boeiende natuurgebieden maakt Flevoland ideaal om per fiets te ontdekken.

Fietsroute Oostelijk Flevoland en IJsseldelta

Oostelijk Flevoland en IJsseldelta

Fietsen in een polderlandschap met vaarten en sloten, uitgestrekte landerijen en een langgerekt bosgebied langs de kust van de Veluwerandmeren.

Naar de fietsroute
Fietsroute Noordoostpolder en Kuinderbos

Noordoostpolder en Kuinderbos

Fietsen in een indrukwekkende weidsheid met fraaie vergezichten tot aan de horizon, polderweiden, kleurrijke akkers en gevarieerde bossen.

Naar de fietsroute
Fietsroute Nationaal Park Nieuw Land en Oostvaardersplassen

Nationaal Park Nieuw Land en Oostvaardersplassen

Fietsen in een uitgestrekt landschap met schitterende uitzichten over het ruige natuurgebied van de Oostvaardersplassen en het blauwe water van het Markermeer.

Naar de fietsroute
Fietsroute Noordoostpolder en UNESCO Werelderfgoed Schokland

Noordoostpolder en UNESCO Werelderfgoed Schokland

Fietsen in oud en nieuw land met jonge bossen, open water, smalle polderwegen, natte weiden, geurige boomgaarden en weidse vergezichten over kleurrijke akkers.

Naar de fietsroute
Fietsroute Zuidelijk Flevoland en Horsterwold

Zuidelijk Flevoland en Horsterwold

Fietsen in een fraai aangelegd landschap met open water, rietvelden en één van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland.

Naar de fietsroute
Fietsroute Midden-Flevopolder en Natuurpark Lelystad

Midden-Flevopolder en Natuurpark Lelystad

Fietsen in een landschap met vochtige polderbossen, kleurrijke velden, een natuurpark met wilde dieren en een moerasachtig gebied met open water en rietvelden.

Naar de fietsroute