Fietsroute Emmeloord en omgeving

Een indrukwekkende weidsheid met blauwe luchten, groene polders, bonte velden en gevarieerde bossen.

Fietsroute Emmeloord en omgeving

Een indrukwekkende weidsheid met blauwe luchten, groene polders, bonte velden en gevarieerde bossen.

Shadow
Slider

Emmeloord

Fietsen in de Noordoostpolder is vooral genieten van de indrukwekkende weidsheid van het landschap. Hemelsblauwe luchten met witte schapenwolken, boerderijen die in het landschap verweven lijken te zijn, kleurrijke velden en akkers, sappige groene polderweilanden met grazende koeien, prachtige bossen met een gevarieerde vegetatie en fraaie vergezichten tot aan de horizon.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 93 aan de Banterweg in Emmeloord, de totale afstand van de route is ca. 49 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

93 - 48 - 15 - 82 - 6 - 51 - 40 - 35 - 31 - 1 - 88 - 24 - 46 - 97 - 7 - 96 - 48 - 93

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.