Fietsroute Zeewolde en omgeving

Een prachtig aangelegd landschap met open water, rietvelden en een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland

Slider

Zeewolde

Zeewolde wordt omgeven door één van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland: het Horsterwold. Dit bosrijke landschap wordt door grote grazers begraasd om een gezonde variëteit aan bos, struweel, graslanden en moeras te behouden. De bossen van het Horsterwold en het water van de Randmeren ontmoeten elkaar bij de stranden en de voorlanden. Een smal en langgerekt buitendijkse zandstrook met strandjes die afgewisseld worden door natte duinvalleitjes en flarden met heide. Op de dijken is het genieten van het fraaie uitzicht op het water van de Randmeren.


Fiets met ons meeDe fietsroute


Fietsknooppunten

Start en finish nabij knooppunt 77 aan de Groenewoudse Weg in Zeewolde, de totale afstand van de route is ca. 47 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


77 - 74 - 73 - 17 - 15 - 16 - 72 - 70 - 69 - 68 - 63 - 62 - 61 - 38 - 37 - 60 - 64 - 66 - 78 - 43 - 44 - 42 - 41 - 77Meer routes in Flevoland

Dronten

Een polderlandschap met talrijke vaarten en sloten, uitgestrekte landerijen, omvangrijke bossen en vrije uitzichten over de Veluwse Randmeren.

Emmeloord

Een indrukwekkende weidsheid met blauwe luchten, groene polders, bonte velden en gevarieerde bossen.

Oostvaardersplassen

Een dynamisch landschap met dichte loofbossen, wuivende rietkragen, ruige moerasgebieden en unieke uitzichten.

Schokland

Een polderlandschap met uitgestrekte landerijen, fraai aangelegde dijken, panoramische uitzichten en één van de oudste bossen in Flevoland.

Zeewolde

Een fraai polderlandschap met open water, rietvelden en één van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland.

previous arrow
next arrow
Slider