Fietsroute Saasveld en omgeving

Ontspannen fietsen door het rustieke coulisselandschap in hartje Twente.

Fietsroute Saasveld en omgeving

Ontspannen fietsen door het rustieke coulisselandschap in hartje Twente.

Shadow
Slider

Saasveld

Beleef op de fiets het aantrekkelijke en afwisselende coulisselandschap in hartje Twente. De route brengt je door het weelderige natuurschoon in het recreatiegebied Het Hulsbeek, door de indrukwekkende nieuwe natuur op het voormalige vliegbasis Twente en over oude rustieke landgoederen in de marke Driene. Geniet verder van de ongetemde wildernis in het natuurgebied Het Molenven en van het eeuwenoude en beschermde dorpsgezicht Het Stift in Weerselo.


Fiets met ons mee

 

Route

De fietsroute van de videocamera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 92 aan de Oude Almeloseweg in Deurningen, de totale afstand van de route is ca. 55 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

92 - 32 - 30 - 95 - 80 - 21 - 22 - 99 - 49 - 98 - 93 - 55 - 90 - 86 - 85 - 84 - 89 - 12 - 65 - 59 - 56 - 57 - 58 - 81 - 82 - 76 - 80 - 38 - 77 - 37 - 92

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.