Fietsroute Julianadorp en omgeving

Julianadorp

"Prachtige brede zandstranden, uitgestrekte duinen en kleurrijke bollenvelden in een typisch Nederlandse polderlandschap."Het landschap

In de Kop van Noord-Holland vind je een bont geschakeerd landschap achter een uitgestrekt duinlandschap. Hier bevindt zich namelijk het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld. Een typisch Nederlandse polderlandschap met groene weilanden en uitgestrekte bollenvelden vol met bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten zorgen in de voorjaarsmaanden voor kleurrijke taferelen. Langs de Noordzeekust liggen gezellige kustdorpjes met mooie zandstranden die helemaal tot aan de historische marinestad Den Helder voortduren. En eenmaal in Den Helder kun je langs de kust genieten van bijzonder fraaie uitzichten over de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer.

Fiets met ons mee

Routekaart

Start en finish nabij knooppunt 15 aan de Kneeskade in Anna Paulowna, de totale afstand van de route is ca. 54 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.

Fietsknooppunten
15 - 14 - 81 - 13 - 84 - 12 - 94 - 8 - 5 - 3 - 4 - 2 - 99 - 22 - 18 - 93 - 92 - 71 - 72 - 15


Meer in Noord Holland

Kies een andere fietsroute en ontdek wat de provincie Noord Holland nog meer te bieden heeft.
Voor meer fietsplezier in andere provincies kun je de handige interactieve overzichtskaart raadplegen.

Interactieve overzichtskaart