Fietsroute Maasduinen en omgeving

Actief genieten van Het Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg.

Fietsroute Maasduinen en omgeving

Actief genieten van Het Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg.

Shadow
Slider

Maasduinen

Deze fietstocht voert je door het verrassende landschap van het Het Nationaal Park De Maasduinen in Noord-Limburg waarbij je onder meer fietst in de natuurgebieden van de Eckeltse Bergen en De Baend, door het natuurreservaat van de Bosserheide en door de karakteristieke bos- en graslandgebieden in de omgeving van de Heukelomse Beek.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 86 aan de Kapelstraat in Afferden, de totale afstand van de route is ca. 47 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

86 - 43 - 85 - 15 - 27 - 90 - 82 - 31 - 79 - 29 - 65 - 28 - 27 - 15 - 71 - 66 - 67 - 30 - 80 - 81 - 69 - 83 - 33 - 14 - 86

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met de fietsrouteplanner.