Fietsroute Sint Anthonis en omgeving

Ontdek het grootste aaneengesloten bosgebied in Noord-Brabant.

Fietsroute Sint Anthonis en omgeving

Ontdek het grootste aaneengesloten bosgebied in Noord-Brabant.

Shadow
Slider

Sint Anthonis

Fiets en geniet van het gevarieerde landschap in de Peel in Oost-Brabant. Deze fietsroute voert onder andere door de Staatsbossen van Sint Anthonis, door landgoederen als Groote Slink-Bunthorst, De Sijp en Cleefswit nabij Elsendorp en door de uitgestrekte natuurgebieden De Stippelberg en Het Beestenveld tussen Milheeze en De Rips.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 96 aan de Bosweg in Sint Anthonis, de totale afstand van de route is ca. 56 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

96 - 95 - 27 - 33 - 32 - 29 - 24 - 23 - 53 - 54 - 55 - 90 - 22 - 21 - 9 - 48 - 10 - 11 - 41 - 42 - 35 - 34 - 96

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.