Fietsroute Maashorst en omgeving

Fiets door fraaie natuurgebieden in het Provinciaal Landschap De Maashorst.

Fietsroute Maashorst en omgeving

Fiets door fraaie natuurgebieden in het Provinciaal Landschap De Maashorst.

Shadow
Slider

Maashorst

De fietstocht Maashorst voert je door het noordoostelijk deel van Noord Brabant waarbij de route slingert door het Provinciaal Landschap De Maashorst met fraaie natuurgebieden als de Schaijkse Heide, de Reekse Heide, de Herperduin en het Beekdal Slabroek. Verder voert de route je door het natuur- en recreatiegebied het Graafse Raamdal nabij Grave en door het naaldbosgebied van de Langenboomse Bossen.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 32 aan de Bomenpark Vorsselweg in Heesch, de totale afstand van de route is ca. 59 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

32 - 33 - 44 - 68 - 69 - 53 - 81 - 54 - 55 - 56 - 93 - 40 - 94 - 95 - 62 - 63 - 57 - 22 - 21 - 36 - 29 - 81 - 5 - 28 - 30 - 27 - 59 - 60 - 17 - 23 - 34 - 29 - 33 - 32

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.