Fietsroute Hulst en omgeving

Een schitterende fietstocht rondom de eeuwenoude vestingstad Hulst in Oost-Zeeuws-Vlaanderen.

Fietsroute Hulst en omgeving

Een schitterende fietstocht rondom de eeuwenoude vestingstad Hulst in Oost-Zeeuws-Vlaanderen.

Shadow
Slider

Hulst

Een schitterende fietstocht rondom de eeuwenoude vestingstad Hulst in Oost-Zeeuws-Vlaanderen. Deze route leidt je onder meer langs het grootste brakwaterwildernis van Europa 'Het Verdronken Land van Saeftinghe', langs de oevers van het natuurgebied De Vogel nabij Hengstdijk en langs het zoetwatermoerasgebied van het landgoed Het Groot Eiland. Verder slingert deze route zich ook door één van de grootste bos- en natuurcomplexen in Oost-Vlaanderen: het Stropersbos.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 52 aan de Van der Maelstedeweg in Hulst, de totale afstand van de route is ca. 55 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

52 - 49 - 62 - 63 - 64 - 65 - 59 - 55 - 14 - 54 - 15 - 44 - 45 - 78 - 79 - 89 - 88 - 80 - 50 - 52

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.