Fietsroute Holten en omgeving

Verken het mooie en afwisselende landschap vanaf de Sallandse Heuvelrug tot aan het stroomgebied van de Schipbeek.

Fietsroute Holten en omgeving

Verken het mooie en afwisselende landschap vanaf de Sallandse Heuvelrug tot aan het stroomgebied van de Schipbeek.

Shadow
Slider

Holten

De omgeving langs het stroomgebied van de Schipbeek tussen Deventer en Holten laat je zintuigen prikkelen met een route door onder meer het natuurreservaat De Oude Schipbeek nabij Bathmen, door het landgoed Oostermaat met de prachtige bosweide De Slenk en door de zuidelijke heuvelgebieden van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 71 aan de Stationsstraat in Holten, de totale afstand van de route is ca. 58 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

71 - 69 - 70 - 66 - 65 - 64 - 61 - 5 - 59 - 7 - 6 - 5 - 15 - 4 - 16 - 84 - 98 - 8 - 17 - 11 - 10 - 74 - 1 - 2 - 8 - 71

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.