Fietsroute Varsseveld en omgeving

Natuur en cultuur beleven in het fraaie landschap van de Gelderse Achterhoek.

Fietsroute Varsseveld en omgeving

Natuur en cultuur beleven in het fraaie landschap van de Gelderse Achterhoek.

Shadow
Slider

Varsseveld

Ontspannen fietsen in het fraaie landschap van de Gelderse Achterhoek. De route voert je onder meer door de vele prachtige landgoederen in het gebied, door het oude kampenlandschap rondom Varsseveld, door het cultuurlandschap 't Walfort tussen Aalten en Bredevoort en door natuurgebieden als De Vennebulten en Het Vragenderveen.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 38 aan de Winterswijkseweg in Vragender, de totale afstand van de route is ca. 54 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

38 - 33 - 32 - 27 - 28 - 26 - 31 - 30 - 29 - 34 - 17 - 15 - 16 - 19 - 48 - 43 - 44 - 45 - 17 - 12 - 38

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.