Fietsroute Heeze en omgeving

Geniet van de bossen en heidevelden in het natuurgebied Heeze-Leende.

Fietsroute Heeze en omgeving

Geniet van de bossen en heidevelden in het natuurgebied Heeze-Leende.

Shadow
Slider

Heeze

Een fantastische fietstocht door het enorme natuurgebied Heeze-Leende even ten zuidoosten van Eindhoven. De route voert je onder andere door het uitgestrekte heidelandschap van de Strabrechtse Heide, door het sprookjesachtige boslandschap van het Leenderbos, door het natuurreservaat de Groote Heide en langs vele mooie blauw gekleurde vennen waaronder de grootste van Nederland: het Beuven.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 13 aan de Kapelstraat in Heeze, de totale afstand van de route is ca. 56 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

13 - 12 - 88 - 96 - 97 - 98 - 62 - 64 - 63 - 8 - 4 - 5 - 59 - 6 - 38 - 36 - 56 - 55 - 53 - 80 - 20 - 52 - 79 - 76 - 50 - 22 - 14 - 13

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.