Fietsroute Lobith en omgeving

Oneindig genieten in het waterrijke landschap van het Gelders Eiland.

Fietsroute Lobith en omgeving

Oneindig genieten in het waterrijke landschap van het Gelders Eiland.

Shadow
Slider

Lobith

Deze aangename fietstocht voert je door het stroomgebied van de Waal en de Nederrijn ten zuidoosten van Arnhem met onder meer een route door het waterrijke landschap van het Gelders Eiland, door het heuvelgebied Eltenberg in Duitsland en door het recreatiegebied De Bijland nabij Tolkamer. Via de veerdiensten over de Waal vervolgt de route zich van het fraaie rivierenlandschap van de Millingerwaard en de Kekerdomse Waard naar Doornenburg om tenslotte weer terug te keren op het grondgebied van het Gelders Eiland.


Fiets met ons mee

 

Route

De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 75 aan de Sint Jansgildestraat in Beek, de totale afstand van de route is ca. 49 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

75 - 10 - 25 - 32 - 31 - 15 - 6 - 30 - 96 - 81 - 94 - 72 - 95 - 71 - 79 - 80 - 88 - 89 - 90 - 55 - 1 - 35 - 34 - 63 - 64 - 75

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.