Fietsroute Midwolda en omgeving

Een plezierige fietsroute rondom het Oldambtmeer en de stad Winschoten.

Fietsroute Midwolda en omgeving

Een plezierige fietsroute rondom het Oldambtmeer en de stad Winschoten.

Shadow
Slider

Midwolda

Een heerlijke fietstocht rondom het Oldambtmeer en de stad Winschoten in het oosten van de provincie Groningen. Je fietst onder meer door het landgoed Ennemaborg en het nabij gelegen Midwolderbos, door meerdere natuurgebieden op de glooiende Groningse stuwwallen, door het afwisselende landschap van het natuurgebied Reiderwolde en door het waterrijke natuur- en woonontwikkelingsgebied Blauwestad.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 3 aan de Kerkstraat in Scheemda, de totale afstand van de route is ca. 54 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

3 - 4 - 93 - 91 - 90 - 96 - 98 - 72 - 95 - 74 - 15 - 18 - 19 - 14 - 12 - 13 - 57 - 3

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met de fietsrouteplanner.