Fietsroute Soest en omgeving

Op ontdekkingsreis door weelderige natuurgebieden op de Utrechtse Heuvelrug.

Fietsroute Soest en omgeving

Op ontdekkingsreis door weelderige natuurgebieden op de Utrechtse Heuvelrug.

Shadow
Slider

Soest

Deze fietstocht neemt je mee op ontdekkingsreis door de grote verscheidenheid aan natuur in het noordelijke gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug. De route laat onder andere de omgevingen zien van het fraaie natuurgebied Op Hees, de voormalige vliegbasis Soesterberg, het Paleis Soestdijk, de Leusder Heide en de boswachterijen Austerlitz en De Vuursche.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 65 aan de Amsterdamsestraatweg in Baarn, de totale afstand van de route is ca. 56 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

65 - 62 - 26 - 61 - 57 - 56 - 55 - 52 - 51 - 95 - 94 - 93 - 2 - 1 - 83 - 54 - 53 - 50 - 9 - 95 - 96 - 94 - 97 - 98 - 90 - 63 - 64 - 65

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze./p>