Fietsroute Deurne en omgeving

Bewonder op je fiets het prachtige landschap van het Nationaal Park De Groote Peel.

Fietsroute Deurne en omgeving

Bewonder op je fiets het prachtige landschap van het Nationaal Park De Groote Peel.

Shadow
Slider

Deurne

Tijdens deze fietstocht in het oostelijke deel van Noord Brabant geniet je onder meer van schitterende vergezichten over het landschap van het Nationaal Park De Groote Peel en over het uitgestrekte hoogveengebied van de Deurnese Peel-Mariapeel. Verder voert de route door het bosgebied de Galgenberg nabij het plaatsje Liessel maar ook door het jonge bosgebied van de Dennendijkse Bossen even ten oosten van Asten.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 27 aan de Oude Peelstraat in Helenaveen, de totale afstand van de route is ca. 55 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

27 - 26 - 6 - 32 - 37 - 39 - 43 - 44 - 89 - 45 - 87 - 70 - 94 - 5 - 7 - 8 - 95 - 20 - 96 - 15 - 27

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.