Fietsroute Ter Apel en omgeving

Eindeloos fietsen door een van de meest oostelijke streken van Nederland.

Fietsroute Ter Apel en omgeving

Eindeloos fietsen door een van de meest oostelijke streken van Nederland.

Shadow
Slider

Ter Apel

Eindeloos fietsen door een van de meest oostelijke streken van Nederland. Deze route brengt je onder meer door het fraaie esdorpenlandschap in de streek Westerwolde, dwars door het eeuwenoude vestingsstadje Bourtange en door de natuurgebieden Schansbourtange en Het Dal van de Ruiten A met prachtige afwisselingen in bossen, graslanden en akkers.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 24 aan de Boslaan in Ter Apel, de totale afstand van de route is ca. 59 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

24 - 27 - 35 - 34 - 33 - 14 - 44 - 55 - 41 - 40 - 39 - 37 - 36 - 32 - 24 - 19 - 30 - 17 - 27 - 24

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.

Meer fietsroutes in Groningen