Fietsroute Dronten en omgeving

Een heerlijke fietsroute door de omvangrijke bossen en de weidse landschappen in Oostelijk Flevoland.

Fietsroute Dronten en omgeving

Een heerlijke fietsroute door de omvangrijke bossen en de weidse landschappen in Oostelijk Flevoland.

Shadow
Slider

Dronten

Een zeer aangename fietsroute door de groene gordel langs de Randmeren en door weidse landschappen in Oostelijk Flevoland. Deze route brengt je bijvoorbeeld door de omvangrijke boswachterijen Roggebotzand en Reve-Abbert, door de jonge polderbossen in Boswachterij Spijk en Bremerberg, langs het ecologisch natuurreservaat Ellerslenk, langs de kruidenrijke graslanden van het natuurgebied Greppelveld en door de robuuste en prachtige natuur op het Landgoed Roggebotstaete.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 91 aan de Roggebotweg in Dronten, de totale afstand van de route is ca. 58 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

91 - 6 - 7 - 8 - 94 - 66 - 93 - 95 - 96 - 42 - 45 - 44 - 48 - 47 - 49 - 39 - 23 - 25 - 38 - 37 - 36 - 35 - 19 - 18 - 17 - 16 - 99 - 98 - 90 - 91

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.