Fietsroute Oldenzaal en omgeving

Actief genieten van het fraaie parkachtige landschap ten oosten van Oldenzaal.

Fietsroute Oldenzaal en omgeving

Actief genieten van het fraaie parkachtige landschap ten oosten van Oldenzaal.

Shadow
Slider

Oldenzaal

Deze fietsroute leidt je door het fraaie parkachtige landschap ten oosten van de stad Oldenzaal met een route door onder meer het natuur- en recreatiegebied Het Lutterzand, door landgoederen zoals Egheria en Singraven, langs het Arboretum Poort-Bulten, door het natuurgebied het Roderveld en door markante cultuurlandschappen als De Boerskotten en De Elfterheurne.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 71 aan de Wiggersbosweg in Enschede, de totale afstand van de route is ca. 54 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

71 - 17 - 67 - 19 - 68 - 62 - 58 - 55 - 20 - 18 - 53 - 23 - 17 - 15 - 51 - 56 - 57 - 22 - 60 - 73 - 74 - 66 - 34 - 65 - 71

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.