Fietsroute Gorssel en omgeving

Verken al fietsend het fraaie en bosrijke landschap tussen Deventer en Zutphen.

Fietsroute Gorssel en omgeving

Verken al fietsend het fraaie en bosrijke landschap tussen Deventer en Zutphen.

Shadow
Slider

Gorssel

Verken al fietsend het fraaie bosrijke landschap even ten oosten van de rivier de IJssel tussen Deventer en Zutphen. De route voert je onder andere door de natuurgebieden de Gorsselse Heide en het Hassinkbos, door het uiterwaardenlandschap De Ravenswaarden en langs diverse kastelen en landgoederen in de omvangrijke bosgebieden rondom Gorssel.


Fiets met ons mee

 

Route

De fietsroute van de videocamera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 27 aan de Veerweg in Gorssel, de totale afstand van de route is ca. 58 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

27 - 30 - 31 - 29 - 25 - 24 - 23 - 18 - 17 - 16 - 46 - 45 - 42 - 39 - 32 - 38 - 41 - 43 - 40 - 96 - 34 - 27

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.