Fietsroutes in 
Zeeland

Zeeland is bijzonder geschikt om in eigen tempo per fiets te ontdekken. Het bestaande fietsknooppuntennetwerk van Zeeland voert je langs de meest bijzondere plekken die deze provincie te bieden heeft. Naast het vele water en de fraaie poldergebieden kent Zeeland levendige kuststreken, uitgestrekte duinlandschappen, eindeloze binnenwateren, kleurrijke heggenlandschappen, talrijke schilderachtige dorpen en steden en prachtige historische boerderijen.

Fietsroute West-Zeeuws-Vlaanderen

West-Zeeuws-Vlaanderen

Fietsen in een historisch duin- en cultuurlandschap met prachtige vergezichten over zee, duinen, polders en vele oude kreken.

Naar de fietsroute
Fietsroute Oost-Zeeuws-Vlaanderen

Oost-Zeeuws-Vlaanderen

Fietsen in een gevarieerd landschap met een eeuwenoud vestingstadje, kreken en geulen, gemengde bossen en het grootste brakwaterwildernis van Europa.

Naar de fietsroute
Fietsroute Schouwen-Duiveland en de Kop van Schouwen

Schouwen-Duiveland en de Kop van Schouwen

Fietsen in een kustlandschap met schone witte stranden, weidse groene polders, een golvende blauwe zee en goudgele duinen.

Naar de fietsroute
Fietsroute Westerschelde, Braakman en Asseneedse Kreken

Westerschelde, Braakman en Asseneedse Kreken

Fietsen in een vredig polderlandschap met schorren en slikken, bossen en struwelen, eeuwenoude kreekrestanten en idyllische mosseldorpjes.

Naar de fietsroute
Fietsroute Rondom het Veerse Meer

Rondom het Veerse Meer

Fietsen in een historisch cultuurlandschap met graslanden, duinen, bossen en fraaie uitzichten op een brakwatermeer met schorren, zandbanken en kleine eilandjes.

Naar de fietsroute
Fietsroute Nationaal Landschap Zuidwest-Zeeland en Walcheren

Nationaal Landschap Zuidwest-Zeeland en Walcheren

Fietsen in een beschut kustlandschap met prachtige stranden, hoge duinen, robuuste zeedijken, oude duineikenbossen, zeeuwse hagen en middeleeuwse vliedbergen.

Naar de fietsroute