Fietsroute Doorwerth en omgeving

Ervaar al fietsend de rust, ruimte en prachtige natuur in het Nationaal Park Veluwezoom.

Fietsroute Doorwerth en omgeving

Ervaar al fietsend de rust, ruimte en prachtige natuur in het Nationaal Park Veluwezoom.

Shadow
Slider

Doorwerth

Ontspannen genieten in een fraai landschap met bossen, heidevelden en beekdalen in de zuidelijke gebieden van de Veluwe met een route die onder meer langs het Kasteel Doorwerth voert, maar ook door heuvelachtige landgoederen ten noordwesten van Arnhem, door glooiende heidevelden op de Ginkelse Heide en de Edeseheide, door uitgestrekte bossen ten oosten van Wageningen en langs de ruige uiterwaarden van de Rijn.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 37 aan de Holleweg in Doorwerth, de totale afstand van de route is ca. 52 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

37 - 38 - 44 - 45 - 97 - 70 - 12 - 85 - 84 - 64 - 65 - 66 - 88 - 89 - 41 - 80 - 61 - 81 - 6 - 20 - 2 - 8 - 9 - 37

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.