Fietsroute Renesse en omgeving

Plezierig fietsen door het waterrijke en groene duinlandschap van westelijk Schouwen-Duiveland.

Fietsroute Renesse en omgeving

Plezierig fietsen door het waterrijke en groene duinlandschap van westelijk Schouwen-Duiveland.

Shadow
Slider

Renesse

Een plezierige fietstocht in het schilderachtige polder- en duinlandschap van westelijk Schouwen-Duiveland. De route brengt je bijvoorbeeld door het uitgestrekte natuurgebied de Zuidkust van Schouwen, door het grootste bos in Zeeland Boswachterij Westerschouwen, door duingebieden als De Meeuwenduinen en Verklikkerduinen en door het natuurgebied de Vroongronden tussen Renesse en Burgh-Haamstede.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 90 aan de Boogerdweg in Kerkwerve, de totale afstand van de route is ca. 53 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

90 - 89 - 81 - 71 - 70 - 72 - 73 - 76 - 75 - 74 - 78 - 80 - 82 - 88 - 91 - 90

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.