Fietsroute Twello en omgeving

Genieten van afwisselende natuurlandschappen in de regio Oost Veluwe.

Fietsroute Twello en omgeving

Genieten van afwisselende natuurlandschappen in de regio Oost Veluwe.

Shadow
Slider

Twello

De fietsroute Twello en omgeving neemt je mee op ontdekkingsreis in het stroomgebied van de IJssel tussen de Veluwe en de Achterhoek. Deze route kronkelt bijvoorbeeld door landgoederen als het Hunderen en Klein Noordijk, langs het recreatiegebied Het Bussloo, door het bosgebied van het Appense Bos en langs de westelijke uiterwaarden van de rivier de IJssel.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 28 aan de Kneuterstraat in Wilp, de totale afstand van de route is ca. 51 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

28 - 97 - 98 - 29 - 31 - 46 - 68 - 75 - 76 - 74 - 73 - 23 - 20 - 36 - 35 - 37 - 49 - 17 - 16 - 61 - 14 - 48 - 56 - 12 - 11 - 19 - 28

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.