Fietsroute Nationaal Landschap De Graafschap
Nationaal Landschap De Graafschap

"Fietsen in een idyllisch landschap met landgoederen, kastelen, historische buitenplaatsen, monumentale boerderijen, bossen, beekjes en boerenland."



Wie van rust en ruimte houdt en volop van natuur en landschap wil genieten, vindt in de Achterhoek een ideale omgeving om te recreëren. Al tientallen jaren lang is het een inspirerende omgeving voor schrijvers, dichters en filosofen. Maar ook zonder spirituele aspiraties is het eeuwenoude landschap een waar paradijs om tot rust te komen. Achter elke bocht in de weg laat het landschap een ander gezicht zien. Nergens anders is de afwisseling zo groot als hier. Je gaat van dichte bossen naar kleine bloemrijke weilanden omgeven door houtwallen en van pittoreske dorpjes naar historische stadjes. En met zijn slingerende beekjes, statige landgoederen, Saksische boerderijen en stokoude bomen is het landschap in de Achterhoek gewoonweg onweerstaanbaar!

Fiets met ons mee

Virtueel fietsen in Nationaal Landschap De Graafschap

Routekaart

Start en finish nabij knooppunt 52 aan de Brinkerinkweg in Barchem. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.

53 km 03:34 183 m

Fietsknooppunten
52 - 53 - 60 - 59 - 65 - 66 - 68 - 67 - 64 - 63 - 62 - 93 - 89 - 88 - 84 - 81 - 86 - 85 - 82 - 50 - 14 - 52


Meer in Gelderland

Kies een andere fietsroute en ontdek wat de provincie Gelderland nog meer te bieden heeft.




Voor meer fietsplezier in andere provincies kun je de handige interactieve overzichtskaart raadplegen.

Overzichtskaart