Fietsroute Venray en omgeving

Een veelzijdig landschap met zandverstuivingen, landgoederen, oude veenkuilen en bossen met heide en vennen.

Fietsroute Venray en omgeving

Een veelzijdig landschap met zandverstuivingen, landgoederen, oude veenkuilen en bossen met heide en vennen.

Shadow
Slider

Venray

Deze fietstocht brengt je door het bosrijke landschap in het grensgebied van Noordwest Limburg en het zuidoosten van Noord Brabant. Naast uitgestrekte bosgebieden als de Overloonse Duinen, de Vliegveldbossen en de Ballonzuilbossen fiets je onder andere door het Landgoed Geijsteren maar ook door fraaie natuurgebieden als het Zwartwater en de Breehei en het stuifzandgebied Boschhuizerbergen.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 16 aan de Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum, de totale afstand van de route is ca. 51 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

16 - 61 - 46 - 15 - 56 - 50 - 45 - 49 - 48 - 47 - 13 - 14 - 18 - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 50 - 51 - 16

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met de fietsrouteplanner naar eigen keuze.