Montferland

Deze fietstocht leidt je door oude landgoederen, uitgestrekte bosgebieden en prachtige weide- en akkerlandgebieden in het heuvelachtige landschap van het Montferland. De route brengt je onder meer naar het recreatieplas het Stroombroek, het gevarieerde natuurgebied De Plakslag, de heuvels van het uitgestrekte bosgebied het Bergherbos en het kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg.


Fiets met ons mee

 

Route

De fietsroute van de videocamera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish nabij knooppunt 79 aan de 's-Heerenbergseweg in Zeddam, de totale afstand van de route is ca. 59 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

79 - 77 - 73 - 46 - 45 - 22 - 5 - 10 - 3 - 23 - 4 - 64 - 75 - 76 - 85 - 10 - 25 - 7 - 8 - 88 - 86 - 80 - 81 - 79

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.