Fietsroute Drunen en omgeving

Aangenaam fietsen in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Fietsroute Drunen en omgeving

Aangenaam fietsen in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.

Shadow
Slider

Drunen

Aangenaam fietsen in het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen waarbij de route je onder meer brengt door het uitgestrekte beekdalgebied De Zandleij, door de fraaie natuurgebieden De Brand en het Hengstven en tevens door het cultuurhistorische Landgoed Plantloon. Bovendien slingert de route door het bosrijke gebied van de Vughtse Heide, langs het recreatieplas De IJzeren Man nabij Vught en langs het attractiepark De Efteling.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 34 aan de Margrietweg in Drunen, de totale afstand van de route is ca. 56 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

34 - 73 - 30 - 31 - 32 - 60 - 24 - 22 - 23 - 62 - 61 - 27 - 83 - 76 - 35 - 36 - 32 - 37 - 38 - 31 - 55 - 52 - 32 - 22 - 33 - 72 - 34

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.