Fietsroute Ossendrecht en omgeving

Ongedwongen genieten van het aantrekkelijke Brabantse landschap tussen Zeeland en Vlaanderen..

Fietsroute Ossendrecht en omgeving

Ongedwongen genieten van het aantrekkelijke Brabantse landschap tussen Zeeland en Vlaanderen.

Shadow
Slider

Ossendrecht

Lekker ongedwongen genieten van het aantrekkelijke Brabantse land tussen Zeeland en Vlaanderen. Deze afwisselende fietsroute doorkruist onder meer het fraaie steilrand landschap van de Brabantse Wal, het grensoverschrijdende natuurgebied Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide, de uitgestrekte bosgebieden van het landgoed Wouwse Plantage en het unieke poldergebied van de Noordpolder van Ossendrecht.


Fiets met ons mee

 

Route


De fietsroute van de camera

Deze fietsroute is bepaald en gereden volgens het netwerk van fietsknooppunten. Het fietsknooppuntensysteem is een netwerk van aaneengesloten routes. De kruispunten waarop de routes bij elkaar komen, worden knooppunten genoemd. De fietsknooppunten zijn onderling bewegwijzerd en bij vele knooppunten is een informatiepaneel te vinden met een overzichtskaart van de nabijgelegen fietsknooppunten. Het fietsroutenetwerk is herkenbaar bewegwijzerd met groen/witte borden met daarop het nummer van het knooppunt. Via de genummerde borden fiets je van knooppunt naar knooppunt. De afstanden tussen de fietsknooppunten zijn in kilometers op de kaart aangegeven.

Start en finish bij knooppunt 23 aan de Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan in Ossendrecht, de totale afstand van de route is ca. 56 km. Deze fietsroute is een rondrit, dus dat biedt de mogelijkheid om vanaf elk gewenste knooppunt te starten.


Fietsknooppunten

23 - 38 - 56 - 83 - 1 - 84 - 2 - 99 - 81 - 25 - 80 - 89 - 37 - 30 - 81 - 1 - 84 - 17 - 18 - 31 - 35 - 22 - 34 - 23

Routebeschrijving

Andere fietsroute in deze omgeving? Plan uw eigen route met een fietsrouteplanner naar eigen keuze.